Referenciáink

Neked védelem, nekünk hivatás.

Kik vagyunk?

Az ITSecure Kft. egy közel 20 éves tapasztalattal rendelkező, gyártófüggetlen, információbiztonsági tanácsadó cég. Megalakulásunk óta számos jelentős pénzintézet, több mint száz nagyvállalat, valamint számtalan közintézmény bízta ránk – részben vagy egészben – információbiztonságát. Célunk, hogy partnereink igényeire szabva nyújtsunk magas színvonalú, szakértői szolgáltatást.

Filozófiánk

A kiberbiztonsági piac tapasztalt résztvevőjeként pontosan tudjuk, hogy ügyfeleink ugyanazt várják el üzleti partnereiktől, mint informatikai rendszereiktől: állandó minőséget és megbízhatóságot. Ezért is tekintjük filozófiánknak a kezdetektől fogva, hogy ügyfeleinknek olyan magas szintű informatikai szolgáltatást nyújtsunk, amely folyamatosan biztosítja számukra a teljes IT-infrastruktúrájuk biztonságos és optimális működését. Mi ugyanis nem az ígéretekben, hanem ügyfeleink megszolgált bizalmában hiszünk, ezért dolgozunk nap mint nap.

Minősítéseink

Cégünk azért végezhet kiberbiztonsági auditokat és adhat adatvédelmi tanácsokat, mert maga is rendelkezik azokkal a nemzetközi minősítésekkel, amelyek garanciát jelentenek a szakértelemre és a magas minőségre.

Szakértőink az egyik leglismertebb nemzetközi IT-szakmai közösség, az Information Systems Audit and Control Association (ISACA) szakmai iránymutatásai alapján dolgoznak. Ezt a színvonalas teljesítés mellett a munkatársaink által kiérdemelt Certified Data Privacy Solutions Engineer (CDPSE) és Certified Information System Auditor (CISA) pecsétek bizonyítják.

Partnereink

150+

nagyvállalat és közintézmény bízta ránk információbiztonságát

Lépj velünk kapcsolatba!

Adatkezelési tájékoztató