Sérülékenységvizsgálat Etikus hacker eszközök

Használja a legmegbízhatóbb etikus hacker eszközt a sebezhető pontok felderítésére!

Legyen szó lokális vagy felhőalapú infrastruktúráról, a Tenable piacvezető a sérülékenységvizsgálat területén. Ezért is bíznak a felhasználók a gyártó népszerű etikus hacker szoftverében, a Nessusban, ugyanis fejlesztői a kezdetektől fogva együtt dolgoznak az IT biztonság területén dolgozók közösségével. A Nessus folyamatos tökéletesítése az ő útmutatásaik szerint zajlik, ennek köszönhetően pedig a cég ügyfelei a legpontosabb és legátfogóbb termékkel tesztelhetik rendszereik sérülékenységét.

A Tenable szakértelmében világszerte több, mint 40 000 szervezet bízik meg, sikertermékük, a Nessus pedig 30 000 cégnél van használatban. Csatlakozzon Ön is ehhez a népes közösséghez, és tárja fel a sebezhető pontokat egy korszerű és fejlett kibertámadásokra optimalizált szoftverrel!

Az ITSecure azért ajánlja a Tenable etikus hacker szoftverét, mert a Nessus piacvezető…

pontosságban

A Nessus az iparág legalacsonyabb „hamis pozitív” arányával rendelkezik: 1 millió szkennelésenként mindössze 32 esetben vét hibát.

lefedettségben

A Nessus rendelkezik az iparág legszélesebb körű sebezhetőségi lefedettségével.

népszerűségben

30 000 szervezetnél több, mint 2 millióan használják a programot.

Kik ajánlják a Nessus etikus hacker eszközeit?

Az IT biztonságot oktatók és hallgatók

A Nessus etikus hacker eszköz rendkívül hasznos az IT biztonsági oktatásban résztvevők számára. Az oktatók és a hallgatók alapozó eszközként használják a Tenable termékeit, melyek segítségével egyszerűen el tudják sajátítani a sérülékenységek feltárásának alapvető módjait.

Az IT biztonsági tanácsadók

A kiberbiztonsági tanácsadók – így az ITSecure szakértői is – segítenek eligazodni a folyamatosan változó, számtalan kockázatot rejtő kibertérben. Munkájuk során feltérképezik ügyfeleik rendszerének sérükény pontjait, átfogó jelentéseket készítenek, megvizsgálják a szervezet aktuális biztonsági helyzetét és javaslatokat tesznek a problémák kijavítására. A Nessus etikus hacker eszköze pedig a teljes folyamat során biztosítja a hátteret a hatékony sérülékenységvizsgálathoz.

Az Önhöz hasonló felelős vezetők

“Az én cégem túl kicsi ahhoz, hogy bárki is megpróbálja meghackelni.” – az elmúlt években számtalanszor hallottuk ezt a mondatot a kis- és középvállalkozói szférában. A tapasztalat viszont azt mutatja, hogy a kiberbűnözők egyre többen vannak, a támadások száma egyre szaporodik, az áldozatok között pedig ugyanúgy megtalálhatóak multicégek és hivatalok, mint KKV-k vagy éppen magánszemélyek. Pedig a Nessus etikus hacker eszköz segítségével a legkisebb, kiberbiztonsági szakemberrel nem rendelkező szervezetek számára is könnyedén megteremthető az informatikai biztonság. Válassza a Nessust, alakítsa saját üzleti igényeire, és tegye ellenállóvá cégét a kibertámadásokkal szemben!

Tenable.cs

Felhőbiztonság és sérülékenységkezelés egy kézből

A felhőszolgáltatások népszerűsége napról napra nő, ennek következményeként azonban a kiberbűnözők is egyre nagyobb figyelmet szentelnek annak, hogy az ezeken a tárhelyeken fellel hető adatokhoz hozzáférhessenek. A Tenable.cs (Cloud Security) segítségével azonban hatékonyan csökkentheti felhőbiztonsági kockázatait.

A korábban is méltatott Tenable felhőszolgáltatásokra specializált szoftvere automatikus fenyegetésfelismeréssel, szkenneléssel és kockázati rangsorolással teszi lehetővé, hogy a kiberbiztonsági szakemberek folyamatosan értékelni tudják a felhőkörnyezet biztonsági helyzetetét. A Tenable.cs ráadásul nem csak azon szervezetek számára jelent segítséget, akik már gyakorlottak a felhőszolgáltatások használatát illetően. A Cloud Security képes anélkül felgyorsítani a felhőszolgáltatások bevezetését, hogy lejjebb kellene adnia a cégénél alkalmazott kiberbiztonsági sztenderdekből.

Mindegy tehát, hogy adatait lokálisan vagy felhőben tárolja, esetleg éppen most váltana a két adattárolási mód között. A Tenable megvédi adatait, és segít, hogy szervezete ellenálló legyen a kibertámadásokkal szemben!

Lépj velünk kapcsolatba!

Adatkezelési tájékoztató